pátek 15. května 2015

Estyle: Kajal eye liner + Eyebrow pencil

Po pár dnech jsem zde s recenzí na kosmetiku. Opět se jedná o značku Estyle, od které jsem si na eshopu www.chriscosmetics.cz objednala několik výrobků (dopředu mohu prozradit, že Vás ještě jedna recenze na tuto značku v nejbližší době čeká, takže se můžete těšit :-) ).

Tentokrát bych Vám chtěla blíže ukázat dva druhy tužek - kajalovou konturovací tužku na oči a tužku na obočí.



Kajal eye liner

Co uvádí výrobce:

Měkká kajalová konturovací tužka na oči E style je oftalmologicky testována a pro své specifické vlastnosti se hodí pro použití ve vnitřním i vnějším oku. Koncentrace olejů a pigmentů poskytuje příjemnou a měkkou aplikaci a trvalý výsledek. Intenzivní pigmenty a krémová textura zajišťují vysoké krytí a perfektní přilnavost.

Mé hodnocení:

Tužka je příjemně měkká, takže se s ní velmi dobře pracuje a na oko pěkně přilne. Má velice dobrou pigmentaci. Co velmi oceňuji, je výdrž - téměř celý den jen s minimálním rozmazáním. Za mne rozhodně doporučuji






Eybrow pencil and brush cap

Co uvádí výrobce:

Tužka na obočí je ideálním prostředkem k dokreslení a vytvoření ideálního tvaru obočí. Kartáčkem lze obočí pročesat a upravit do požadovaného tvaru.


Mé hodnocení:

Tužku na obočí neužívám příliš často, ale jsou dny, kdy po ní ráda sáhnu. U této se mi líbí její střední tvrdost, přirozená pigmentace a také kartáček, který zmíněnou přirozenost ještě podpoří při "včesání" barvy do obočí. Výdrž má také velice dobrou a nemaže se. Opět velmi zdařilý výrobek od této firmy :-)



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig